De vereniging

Cassins Roodmus (Haemorhous cassinii)

 

 

Vogelvereniging 'Zang en Kleur' te Opheusden is een vereniging van vogelliefhebbers en vogelkwekers die bestaat uit een groot aantal jonge en oudere, serieuze en enthousiaste mensen.

 

'Zang en Kleur' bestaat in 2017 65 jaar en dat laten we niet ongemerkt voorbij gaan. Later dit jaar (begin december) zullen we een verslag en fotoreportage van onze jubileumshow op de site plaatsen.

 

Vogelvereniging 'Zang en Kleur' houd minimaal vier keer per jaar een vergadering, minimaal één lezing of fotopresentatie en natuurlijk haar jaarlijkse clubtentoonstelling. Onze vergaderingen worden gehouden in het gebouw van Postduivenvereniging 'De Ordonans' aan het Jabokpad in Opheusden (tegenover de Molukse kerk).

 

Daarnaast organiseren wij ook nog één of meer andere activiteiten om de ondelinge band te versterken, zoals bijvoorbeeld een barbecue.

 

Vogelvereniging 'Zang en Kleur' Opheusden is aangesloten bij de Nedelandse Bond van Vogelliefhebbers in is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 40156777.

Bonte Mees (Poecile varius)